Trasig skärm

Sa jag att jag tappade min telefon häromdagen? Och fick en spricka i skärmen? Min kompis tipsade mig om att det kunde vara skyddsglaset som var skadat och eventuellt inte skärmen. Idag var vi på Pearl market och bytte ut skyddsglaset och det stämde. Skärmen var inte skadad. Jippie! Välinvesterade 45 rmb. 

Eftersom vi somnade tidigt igår vaknade vi också tidigt. Tom tränade och vi gick/cyklade för att möta honom. Köpte bröd och skickade med honom hem sen gick Thilda och jag till hive-boxen och hämtade ett paket som kom igår. 

I paketet låg det badleksaker som Thilda ska dyka efter i poolen. Motivation till att lära sig simma. 🙂

Vi har varit på Pearl market och banken nu på förmiddagen. Hemma för lunch och senare idag ska vi ta metron in till stan. Blir skoj! 

/Charlotte 

Thilda som tittar efter Tom när han går hem. Hon hade helst velat att han också följde med och hämtade paket. ❤️
(null)

(null)

Med paketet. 
(null)

Köpte en fin matta igår på Ikea. Det är bara det att man inte kan stänga dörren (med nätet) när den ligger framför dörren. Den kommer hamna på baksidan, vid terassen, istället. 
(null)

Jag dricker mitt citronvatten varje morgon. Gott!
(null)

På väg till Pearl market. 
(null)

Rolig fredag

Ställde klockan på 06:45 i morse, det var ju skönt. Men vaknade ändå runt 06:25. Typiskt.
Thilda har verkligen legat nära inatt. Jag la henne på mitten av sängen när hon somnat men hon hade visst krupit närmare och har legat på min arm två gånger under natten. Mysigt dock!
 
Vi hade en lugn morgon och sen blev det förstås stressigt på slutet ändå. Vi gick/cyyklade strax efter åtta för att möta Thildas kompis och hennes mamma (som fyller år idag). Vi gick/cyklade mot stället där vi skulle äta och alla frös och var hungriga. Det var kallt där idag igen och vi hade inte klätt oss för det. När vi väl kom fram, 09:20, så var stället stängt och skulle inte öppna förrän 10:00. Eftersom alla var hungriga och frusna fortfarande så vid det här laget så var inte stämningen på topp. Vår chaufför kom i alla fall ganska snart (efter ett missförstånd då han stod och väntade utanför vårt hus....) och körde oss till The Place. Vi åt, till slut, en jätte god frukost på Baker & Spice.
 
Hemma igen vid 12:00, bara för att gå in och mäta lite och sedan åka tll IKEA. Thilda somnade inte i bilen dit... Vi handlade lite grann och åt sedan korv (Thilda glass också). Jag reklamerade drickan då den var varm och inte hade någon kolsyra. Inte helt lätt att göra sig förstådd men av pnincip så var jag ändå tvungen att klaga. För 4 rmb visade det sig. Hahaha. Det var ju så roligt förresten. Först pratade Thilda om att hon såg en krabba i sin glass. Sen helst plötsligt var det en krabat. Flera krabater. Det pratade hon om hela tiden hon åt glassen. Var har hon fått det ordet ifrån? :)
 
På väg hem igen så var Thilda väldigt sugen på att somna. Jag höll igång henne tills det var 10 min kvar hem. Suck. Jaja, det gick ganska bra att väcka henne då vi skulle träffa hennes kompis. Vi bytte om och tog sedan cykeln och hämtade Thildas kompis. Vi gick till lekplatsen tillsammans. Knappt en människa där, antagligen för kallt. :) Vi hade i alla fall en mysig stund där för att sedan gå hem till oss och leka vidare. Barnen lekte och jag kunde laga middag. Perfekt ju. Dock var de i köket en hel del för att busa med mig... såga av mina armar och ben bland annat. :)
 
Kompisen blev hämtad strax efter sex och vi förberedde det sista för att Tom skulle komma hem. Korkade upp vinet, dukade och så. Tom kom vid sju och vi har ätit fläskfile med sås, ris och sallad.  
 
Vi har en mysig kväll men snart är det nog läggdags för oss alla. Det kommer ju en dag i morgon också. :)
 
Ha en fantastisk fredag och start på helgen!
 
/Charlotte  
 
 
Vin från Alicante. Märkte jag när jag kom hem med det. Lustigt för det var en expidit som rekommenderade mig att köpa det... Jag blev antagligen lurad. :)
 
 

Lyxfrukost

Idag firade vi Ninas födelsedag med frukost. 
Nu är vi på väg hem för att mäta lite och sen åka till Ikea. Skriver mer senare. 

Happy Friday! 🎉

/Charlotte 
(null)

Buketten som vi gav Nina (50 rmb - ett kap). 🙂🌸
(null)